Board Logo
Go To Bottom

Printable Version  
[ Total Views: 1349 | Total Replies: 2 | Thread Id: 113754 ]
Author: Subject:  Low buggy
MemberDubbyFan
Wolfsburg Wizard
***


No Avatar


Posts: 518
Threads: 193
Registered: November 1st, 2010
Member Is Offline

Location: Lord Howe Island, NSW
Theme: UltimaBB Pro Blue ( Default )
Mood: Better to be late than dead on time

posted on April 2nd, 2020 at 04:12 PM
Low buggy


https://live.staticflickr.com/65535/49725734043_1608ca9dcd_c.jpg

Hi folks, been having a go at building up my J & S pedal powered buggy, can post in spotters but not in member's rides for some reason, can anyone tell me why this is so?

Thank you.......

Here is the thread from Dec 2010 when I found her.
https://forums.aussieveedubbers.com/viewtopic.php?tid=86918&page=1#pid810563 
Memberbeetleboyjeff
A.k.a.: Jeff Walsh
Custom Title Time!
*****


Avatar


Posts: 1770
Threads: 40
Registered: February 13th, 2009
Member Is Offline

Location: Port Macquarie
Theme: UltimaBB Pro Blue ( Default )
Mood: Drive bugs hard

posted on April 2nd, 2020 at 05:30 PM



Cool. That should be ideal on LHI



From your ole' mate Jeff
MemberDubbyFan
Wolfsburg Wizard
***


No Avatar


Posts: 518
Threads: 193
Registered: November 1st, 2010
Member Is Offline

Location: Lord Howe Island, NSW
Theme: UltimaBB Pro Blue ( Default )
Mood: Better to be late than dead on time

posted on April 2nd, 2020 at 05:58 PM



Thanks Jef, strange now I managed to get it to post
in member's rides? Down to my age and computers,
not the best mix????

https://forums.aussieveedubbers.com/viewtopic.php?tid=113755 


  Go To Top


Powered by GaiaBB, © 2011 The GaiaBB Group
(C) 2001-2024 Aussieveedubbers

[ Queries: 40 ] [ PHP: 11.5% - SQL: 88.5% ]