Board Logo
Go To Bottom

Printable Version  
[ Total Views: 138 | Total Replies: 3 | Thread Id: 113601 ]
Author: Subject:  indicators not working
Member71dub
Officially Full-On Dubber
***


Avatar


Posts: 360
Threads: 46
Registered: September 29th, 2008
Member Is Offline

Theme: UltimaBB Pro Blue
Mood: happy

posted on July 7th, 2019 at 05:39 PM
indicators not working


Hi guys
i have a 1971 super bug indicators come on but do not flash tried new flasher can same problem have checked all bulbs ok .any thoughts .have three pin relay .where can i find wiring diagram .
cheers
Super Administratorbarls
A.k.a.: Mr indestructible
Super Administrator
Causer of Chaos and Mayhem
*********

Rank Avatar

No Avatar


Posts: 9339
Threads: 286
Registered: June 22nd, 2004
Member Is Offline

Location: cruising in denistone east
Theme: UltimaBB Streamlined2
Mood: indestructible? and listening to the voices

posted on July 7th, 2019 at 07:34 PM



https://www.thegoldenbug.com/en/vw_technical_articles/d165/1971_super_beetle_...



“We all pay for life with death, so everything in between should be free.” Bill Hicks
the chaos project - click me

http://www.goats.com/store/images/banner_destroy.png
Member71dub
Officially Full-On Dubber
***


Avatar


Posts: 360
Threads: 46
Registered: September 29th, 2008
Member Is Offline

Theme: UltimaBB Pro Blue
Mood: happy

posted on July 12th, 2019 at 05:20 PM



Thanks Barls will look at at the weekend
Super Administratorvw54
Super Administrator
Always Waiting 4 Friday
*********

Rank Avatar

No Avatar


Posts: 16089
Threads: 360
Registered: August 26th, 2002
Member Is Offline

Location: Sunny Sydney
Theme: UltimaBB Pro Blue ( Default )
Mood: Oval resto ongoing

posted on July 15th, 2019 at 08:28 AM



I would check the terminals below the steering wheel on the column they can appear to be in but sometimes comes loose not making contact with the indicator section





  Go To Top


Powered by GaiaBB, © 2011 The GaiaBB Group


[ Queries: 40 ] [ PHP: 8.6% - SQL: 91.4% ]